ŐSZI ÉS TÉLI KIRÁNDULÁSOK / ZÁRT - LOVRAN - gesztenyefesztivál

ZÁRT - LOVRAN - gesztenyefesztivál

2018.10.26. - 2018.10.28.
ZÁRT - LOVRAN - gesztenyefesztivál

Horvátország rendszerint szinte csak akkor jut eszünkbe mint úticél, ha nyáron utazni és fürödni szeretnénk a tengerben, pedig higgyjétek el, ez a környék késő ősszel és télen is csodaszép. Persze, nem a havas hegycsúcsok miatt :-)

Mi lenne akkor ez a látványosság? Megsúgjuk, ez a már sok -sok éve ismétlődően megrendezett gesztenyefesztivál! Egészen pontosan, az idei lesz a 45. alkalommal megnyíló fesztivál. A gesztenyefesztivál 2-3 várost érint, mi most LOVRAN-t vesszük célba egészen pontosan október 27-én. 


Éjszakai utazásunk után a reggeli órákban érkezünk meg Lovranba a horvát tengerparti városkába.   

Lovran, ami immáron 45.alkalommal ad helyet az októberi gesztenyefesztiválnak, kellemes vásáros hangulatba öltözik ilyenkor. Érkezésünk dátuma a városi program szerint a fesztivál utolsó napja. A hivatalos program 10 órakor kezdődik, a környék zenei fellépőivel, ám az árusok már ilyenkor is készen állnak a látogatók kiszolgálására. A reggeli érkezést követően van lehetőség egy kellemes sétát tenni a mediterrrán hangulatú városka utcáin, kicsit elmerülni az őszi tengerpart szépségében. A fesztiválozós hangulatból természetesen nem hiányozhat a sokféle gesztenyés finomság, amibe mindenki kedve és ízlése szerint kóstolhat bele!

Lovran utazzbusszal gesztenyefesztival LOVRAN mediterrán uták utazzbusszal gesztenyefesztival LOVRAN utazzbusszal város

A program, az érkezést követően teljesen szabad. Idegenvezető kísérete helyett mindenki a maga tempójában és érdeklődése szerint járhatja be a várost. Az utazás során néhány Lovran-hoz és a környékhez kapcsolódó információt mindenképpen meg fogunk osztani minden utassal, ami élménydúsabbá teheti az utazást és a várossal való ismerkedést. 

 

Fakultatív lehetőség - OPATIJA

LOVRAN mellett pár kilométerre fekszik OPATIJA. A helyi közlekedési busszal 10 perc alatt egyik városból a másikban találjuk magunkat, így mindenki rugalmasan, kötöttségek nélkül szabadon a saját tempója és igénye szerint oszthatja be az idejét. 

opatija - lovran gesztenyefesztival utazzbusszal opatija lungomare utazzbusszal

OPATIJA monumentális épületei, a hullámzó tenger, a kellemes parkok ilyenkor is nagyszerű hangulatot biztosítanak. Opatija-ban érdemes egy kis sétát tenni a Lungomare-n, végig a tengerparton vagy ellátogatni az ilyenkor ősszel csodálatos Angolina parkba. A parkon túl haladva a Lungomare mellett látogatást tehetünk a sirályos lány szobránál, ami Opatija egyik nevezetessége és átsétálhatunk a Szent Jakov parkon a város központja felé.

Autóbuszunk az OPATIJA-ból induló utasokkal elindul LOVRAN felé az esti órákban. A gesztenyefesztiválon maradó utasok felvételét követően rövid pihenőkkel elindulunk hazafelé. Érkezés várhatóan a kora reggeli órákban. 

Az itt töltött 1 napban idegenvezető is áll a csoport rendelkezésére. Annak, aki a két kedves tengerparti horvát városkáról, a környék történelméről, az itt megfordult híres emberekről, a korábbi évszázadok mindennapjairól is szeretne többet megtudni, az tartson velünk és helyi idegenvezetőnkkel! Az idegenvezetés nem teljes napot vesz igénye, így akik a történelmi sétát követően még szabadidős programra, sétára és vásárlásra is vágynak, azoknak is van lehetőségük szabadon sétálgatni, fotózni vagy épp egy kora esti vacsorát elfogyasztani valamelyik helyi étteremben. 


 

RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj a buszos utazás költségét tartalmazza. A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:

-           utasbiztosítást, melyet online is meg tudunk kötni 

-           az ebédet és a napközbeni étkezést

-           LOVRAN és OPATIJA közti busz költségét ( 2 euro / fő )

-           idegenvezetés díját ( 1000 Ft / fő )

 

felnőtt:  9.990 Ft / fő

gyermek: 8.990 Ft / fő ( 14 éves kor alatt )

CSALÁDI KEDVEZMÉNY igényelhető, kérjük, ha családként vennének részt az utazáson, akkor azt a foglaláskor jelezzék nekünk ( akár már  1 gyerkőc esetén is! ) 

MINDEN UTASNAK egy különleges ajándékkal készülünk az útra! 


FONTOSABB RÉSZLETEK

Időtartam: 1 nap LOVRAN és OPATIJA + az utazás

Indulás: 2018. október 26. péntek késő este

Érkezés LOVRAN : 2018. október 27 kora reggel

Indulás vissza Budapestre : 2018. október 27. esti órákban

Érkezés Budapestre: 2018. október 28. kora reggel 


CSATLAKOZÁS PONTOK

Budapest Planetárium

Előre egyeztetett helyszínen az érdeklődés szerinti útvonalon / elsősorban M7 autópálya vonalán  ( kérjük a felszállási pontot jelöld meg nekünk ) 


BIZTOSÍTÁS

Az utazásra javasoljuk biztosítás kötését. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlatát a foglalási szándék jelzése után a visszaigazoló ajánlattal együtt küldjük meg e-mailen.


FOGLALÁS 

Foglalási szándékát emailen várjuk a gabriella.h@utazzbusszal.hu címre a résztvevők létszámának megjelölésével. Érdeklődni telefonon a + 36 30 919 5881 telefonszámon lehet (ha épp nem tudunk válaszolni, akkor mindenkit visszahívunk pár órán belül) illetve foglalási szándékot itt ONLINE is kezdeményezheted, ehhez nem kell mást tenned, mint görgess egy kicsit lejjebb és a foglalási űrlapot töltsd ki. 

FIGYELEM! 

A foglalási űrlap kitöltése nem jelent végleges foglalást és fizetési kötelezettséget. Az űrlapon megjelölt adatokkal elkészítünk Neked egy AJÁNLATOT, amit elküldünk az általad megadott email címre, foglalásodat pedig az ajánlatban szereplő adatok és információk alapján tudod véglegesíteni. 


Ha erre az útra nem tudsz velünk tartani, ám örömmel olvasnál új útjainkról, akkor írtakozz fel hírlevelünkre, ahol most kedvezmények is várnak Téged jövőbeni utazásainkra! >>>> Hírlevél feliratkozás ITT! 


 

a kedved van, akkor olvass bele blogunkba, ahol korábbi útjainkról találsz fotókat és egy rövidke élménybeszámolót!

>>> BLOG 


 

Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni erre az utazásra, akkor görgess lejjebb és tölts ki a foglalást igénylő űrlapot!!!!


 

 
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794

2092 Budakeszi,
Bianka utca 1.
BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794 - Magyar