ŐSZI ÉS TÉLI KIRÁNDULÁSOK / SZILVESZTERI FÜRDŐZÉS

SZILVESZTERI FÜRDŐZÉS

2018.12.31. - 2019.01.01.
SZILVESZTERI FÜRDŐZÉS

Mindenki másképp csinálja és mindenki másképp ünnepli a Szilvesztert! 

 

Van, aki szereti kényelmesen, otthon kötetlenül eltölteni az év utolsó estélyét, éjfélkor pezsgővel koccintva leülni az asztalhoz és megenni a szokásos virsliket, mustárral. 

Van, aki szépen feltöltözve, barátokkal, kollégákkal vagy rokonokkal együtt egy kellemes zenés helyen tánc és vacsora mellett iszogatással, beszélgetéssel, jókedvűen búcsúztatja az óévet és köszönti az újat!

Van, aki dolgozni fog ezen a napon is, nekik minden elismerésünk, hogy ilyenkor is helytállnak!

És leszünk mi, akik busszal, a déli órákban elindulunk a Tátra irányába. Még nem tudni, hogy Magyarországon akkor lesz-e hó, annyi bizonyos, hogy a Tátrában, lesz! Egy kérdés marad, ott tartózkodásunkkor fog-e esni a hó vagy sem ?!


Budapestről indulva, az M2-es vonalán haladunk Balassagyarmat irányába egészen Besztercebányáig. Útközben természetesen első állomásunkra egy rövid pihenő beiktatásával érkezünk meg.

 

 

Első állomásunk pedig nem más, mint Besztercebánya. Talán az első dolog, amit erről a kisvárosról megemlítenek a magyarok az nem más, minthogy 1920-ig Besztercebánya is Magyarország része volt. A város a Beszterce patakról kapta a nevét, belvárosi része csodásan fel van újítva épp ezért, kellemes és hangulatos séta tehető nem csak a várnegyedben sőt a város tágas főterén is. Korábban bányavárosként funkcionált, ma Közép-Szlovákia központja. A városban tett sétát követően célba vesszük úticélunkat, a TATRALANDIÁT.

 

TATRALANDIA – aquaparkja 

Itt rengeteg sok élmény és csupa vidámság vár mindenkit!

Ez a mottója is az élményfürdőnek, megerősíthetjük, ez nem is csoda, hogy mottóként erre esett a választásuk, hiszen ezért mindent meg is tesznek. Ennek egyik nagyon jó példája az Óévet búcsúztató vizes mulatság is!

A mulatság, a fürdőzés természetesen az Aquapark zárt medenceterére korlátozódik. Van itt lehetőség fürdőzésre, vagy épp szaunázásra is, illetve a medencetérből nyíló étteremben étkezni is lehet, ha valaki megéhezik a nagy lubickolásban vagy pótolná a folyadékot a szaunázás után, ami ugye mindig kötelező. Vacsi után pedig irány akár újra a medence! Sőt, a bátrabbak vagy akik igazán szép látványra vágynak, a medencetérből nyíló külső medencéhez is kimehetnek. Mi vár itt rájuk? Egyrészt hideg, valószínűleg mínuszok, ám a víz meleg, szóval ha a vízben maradunk, akkor semmi okunk aggodalomra. Sőt, ennek a párosításnak van csak igazán kitűnő hangulata!  Igazi élmény, ha ilyenkor esik a hó, ám ha ehhez nem lesz szerencsénk, a havas Tátra látványa sem lesz utolsó!

Itt az Aquapark területén kényelmesen, fürdőruhában, a melegben búcsúztathatja el mindenki az Óévet és köszöntheti a bizakodva várt Új Esztendőt!  Erre az estére zenés programot kínál a fürdőzőknekaz Aquapark, kicsiknek és nagyoknak is egyaránt izgalmas, élménydús estét biztosítva. Az étel és italfogyasztás ilyenkor megengedett, természetesen betartva a mértékletességet. Az éjszaka alatt szabadon lehet használni a medencéket épp úgy, mint például a szaunát.

A Szilveszeri szórakozás hajnali 3 óráig tart, ezt követően mi buszra szállunk és elindulunk vissza Budapest irányába. A kora délelőtti órákban érkezünk vissza Budapestre így tele élményekkel, sok-sok fotóval és egy vidám újévi első nap élményeivel együtt pihenhetünk le, hogy másnap újult erővel vágjunk bele a munkába!  


RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj a buszos utazás költségét és az AQUAPARK-ba szóló belépőt tartalmazza. A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:

-           utasbiztosítást, melyet online kötünk meg 

-           az ebédet és/vagy a napközbeni étkezést


FELNŐTT:  24.990 Ft / fő

GYERMEK: 14.990 Ft / fő ( 12 éves kor alatt )

CSALÁDI KEDVEZMÉNY igényelhető!

Kérjük, ha családként vennének részt az utazáson, akkor azt a foglaláskor jelezzék nekünk ( akár már  1 gyerkőc esetén is! ) 

és nem utolsó sorban MINDEN UTASNAK egy egyedi ajándékkal készülünk az útra! 


FONTOSABB RÉSZLETEK

Időtartam: 1 éjszakai program + buszos utazás ideje

Indulás: 2018. december 31. déli órák   

Érkezés Budapestre: 2019. január 1-én délelőtti órákban 


CSATLAKOZÁS PONTOK

Budapest Planetárium - indulás 

Előre egyeztetett helyszínen a kirándulás útvonalán, azaz M2 autópálya vonalán

( kérjük, a jelentkezéskor a felszállási pontot jelöld meg nekünk ) 


BIZTOSÍTÁS

Az utazásra javasoljuk biztosítás kötését. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlatát a foglalási szándék jelzése után a visszaigazoló ajánlattal együtt küldjük meg e-mailen.


FOGLALÁS 

Foglalási szándékod itt a weboldalon az oldal alján található űrlap kitöltésével küldheted el nekünk. 


FIGYELEM! 

A foglalási űrlap kitöltése nem jelent végleges foglalást és fizetési kötelezettséget. Az űrlapon megjelölt adatokkal elkészítünk Neked egy AJÁNLATOT, amit elküldünk az általad megadott email címre, foglalásodat pedig az ajánlatban szereplő adatok és információk alapján tudod véglegesíteni. 


KEDVEZMÉNY

Ha erre az útra nem tudsz velünk tartani, ám örömmel olvasnál új útjainkról, akkor írtakozz fel hírlevelünkre, ahol most kedvezmények is várnak Téged jövőbeni utazásainkra! >>>> Hírlevél feliratkozás ITT! 

 

Olvass bele blogunkba, ahol korábbi útjainkról találsz fotókat és egy-egy rövidke élménybeszámolót!

>>> BLOG 

 

Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni az utazásra, akkor görgess lejjebb!!!

 

SZILVESZTERI FÜRDŐZÉS - utazási jelentkezés TLSZF190101

Ha szeretnél részt venni az utazáson és érdekelnek a további részletek, akkor add meg elérhetőségeid és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794

2092 Budakeszi,
Bianka utca 1.
BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794 - Magyar