ŐSZI ÉS TÉLI KIRÁNDULÁSOK / ADVENT PRÁGA 1 napos kirándulás

ADVENT PRÁGA 1 napos kirándulás

2018.11.30. - 2018.12.02.
ADVENT PRÁGA 1 napos kirándulás

Prága vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb európai úticél. A város telis-tele van csodaszép épületekkel, tornyokkal, szobrokkal. A Károly híd, a prágai vár, az óváros tér és a zsidó negyed az a pár legfontosabb látnivaló, amit meg kell nézni, ha PRÁGA-ba tévedünk. PRÁGA az a város, amit egyformán kedvel idős és fiatal, kellemes időtöltés a művészetet és építeszet kedvelőknek épp úgy, mint azoknak, akik szeretik a cseh sört és imádnak fotózni.  


Késő este indulunk el Prága irányába Útvonalunk az M1-es autópálya, várhatóan a reggeli órákban érkezünk Prágába. 

Az autóbuszról leszállva Prága központja felé vesszük az irányt.
Prága rettentő sok látnivalóval büszkélkedhet. Akik már jártak Prágában, azok tudják, hogy 1 nap nagyon kevéske Prága igazi megismerésére, ám arra tökéletesen alkalmas, hogy belekóstoljunk a látványba, a Károly híd, a Moldva hangulatába, elidőzzünk egy kicsit az Óváros téren.

 

Épp ezért programunkat is igyekeztünk úgy alakítani, hogy ez az 1 nap tartalmas lehessen mindenki számára, aki úgy dönt, hogy velünk tart. Ez nem egy könnyű feladat, ám mi azért teszünk rá egy próbát, mert nagyon szeretjük ezt a várost, a hangulatát, a rengeteg látnivalót, a sokféleségét, nem utolsó sorban a sört is! 


De lássuk, kiknek ajánljuk 1 napban Prágát!

FELFEDEZŐKNEK
azoknak, akik még sosem jártak Prágában, ám szeretnék megismerni ezt a sokarcú várost

ÉPÍTÉSZET szerelmeseinek

mert Prága óvárosi része telis tele van építészeti remekekkel. A tornyok városának is nevezik, bár akár nevezhetnénk az arany Prágának is, hiszen az épületek többségénél az arany is visszaköszön. A táncoló ház már a modern művészeti irányt jelképez, meghökkentő mégis igazán mutatós eleme Prágának.

FOLYÓPART kedvelőinek

azoknak, akik szeretnek sétálni a folyóparton, a hangulata, a folyó illata miatt és szívesen szemlélik meg a várost a folyó bal és jobb partjáról is. Kellemes másfél órás séta a Károly hídról indulva, a színházhoz érkezve visszaindulni a folyó másik partján. 

FOTÓSOKNAK
legyél akár hobby vagy profi fotós. Prágában több ezer fotót lehet akár 1 nap alatt is készíteni. A Károly híd szobrai, maga a híd ódon mégis patinás hangulata, az utcazenészek, a békésen folyó Moldva, a hegytetőn álló Hradzsin, azaz Prága vára, az Óváros tér pedig 360 fokban minden szegletében igazi szépség

SZOBROK kedvelői

mivel, több mint 100 szobor bújik meg Prága utcáin, terein, legkülönfélébb pontjain a városnak. A Károly híd mohás szobrai épp oly szépek, mint a modern kori alkotások, amelyek némelyike meghökkentő témájú, mások meglepő helyeken bukkannak fel és ugyan nem a legjelentősebb, ám igazán látványos a 14 tonnás mozgó Kafka fej, amely az egyik bevásárlóközpont melletti kis teret dísziti. 

CSEH SÖR kedvelőinek 
mert itt egyben sosem lesz hiány, csaposban és csapolt sörben, ráadásképpen a cseh csapolt sörben! Ínyencek sörtúrát is tehetnek a belvárosban, szem előtt tartva, hogy az érték a mérték.

PRÁGA rajongóknak

akik, annyira kedvelik Prágát, hogy ha csak 1 napot is tölthetnek itt, akkor is buszra ülnek velünk és eljönnek, mert Prágából sosem elég! Hogy ők mit szeretnek egészen pontosan Prágában?! Még nem tudjuk, ám reméljük, megosztod majd velünk, ha Te is épp egy Prága fun vagy! 

Ha Te egészen másért utaznál Prágába, természetesen akkor is szeretettel várunk!

A programot úgy állítottuk össze, hogy mindenki igénye, tempója, kedve és hangulata szerint járhassa be Prágát. 

Akik szabadon, idegenvezetés nélkül, önállóan vágnának neki Prágának, azoknak egész nap szabad program van. Ők a buszról leszállva kedvük szerint alakíthatják a programjukat. 

Akik ugyan szabadon barangolnák be a várost, mégis kicsit többet szeretnének megtudni Prága történelméről, az épületekről, a prágai életről, de nincs idejük vagy épp kedvük útikönyvekből felkészülni, azokra a délelőtti órákban egy vezetett városi séta vár. Ez idő alatt idegenvezetőnk kíséretében nézzük meg Prága legfontosabb nevezetességeit. 

Érdemes már ilyenkor nyitott szemmel közlekedni, mert a délutáni órákban szabadon folytathatjuk barangolásunkat és sétánkat a városban.

 


RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj a buszos utazás költségét tartalmazza. A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:

-           utasbiztosítást, melyet online kötünk meg 

-           az ebédet és/vagy a napközbeni étkezést

-           idegenvezetést

-           tömegközlekedés költségét

 

FELNŐTT:  11.990 Ft / fő

GYERMEK: 9.990 Ft / fő ( 14 éves kor alatt )

CSALÁDI KEDVEZMÉNY igényelhető!

Kérjük, ha családként vennének részt az utazáson, akkor azt a foglaláskor jelezzék nekünk ( akár már  1 gyerkőc esetén is! ) 

és nem utolsó sorban MINDEN UTASNAK egy különleges ajándékkal készülünk az útra! 


FONTOSABB RÉSZLETEK

Időtartam: 1 nap + buszos utazás 

Indulás: 2018. november 30. péntek éjszaka 

Érkezés Budapestre: 2018. december 2. vasárnap kora reggel


CSATLAKOZÁS PONTOK

Budapest Planetárium - indulás 

Előre egyeztetett helyszínen az érdeklődés szerinti útvonalon / elsősorban M1 autópálya vonalán  ( kérjük, a jelentkezéskor a felszállási pontot jelöld meg nekünk ) 


BIZTOSÍTÁS

Az utazásra javasoljuk biztosítás kötését. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlatát a foglalási szándék jelzése után a visszaigazoló ajánlattal együtt küldjük meg e-mailen.


FOGLALÁS 

Foglalási szándékát emailen várjuk a gabriella.h@utazzbusszal.hu címre a résztvevők létszámának megjelölésével. Érdeklődni telefonon a + 36 30 919 5881 telefonszámon lehet (ha épp nem tudunk válaszolni, akkor mindenkit visszahívunk pár órán belül) illetve foglalási szándékot itt ONLINE is kezdeményezheted, ehhez nem kell mást tenned, mint görgess egy kicsit lejjebb és a foglalási űrlapot töltsd ki!

FIGYELEM! 

A foglalási űrlap kitöltése nem jelent végleges foglalást és fizetési kötelezettséget. Az űrlapon megjelölt adatokkal elkészítünk Neked egy AJÁNLATOT, amit elküldünk az általad megadott email címre, foglalásodat pedig az ajánlatban szereplő adatok és információk alapján tudod véglegesíteni. 


Ha erre az útra nem tudsz velünk tartani, ám örömmel olvasnál új útjainkról, akkor írtakozz fel hírlevelünkre, ahol most kedvezmények is várnak Téged jövőbeni utazásainkra! >>>> Hírlevél feliratkozás ITT! 


 

Olvass bele blogunkba, ahol korábbi útjainkról találsz fotókat és egy-egy rövidke élménybeszámolót!

>>> BLOG 


 

Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni az utazásra, akkor görgess lejjebb!!!

 

PRÁGA ADVENT 1 napos városnézés - utazási jelentkezés P1VN20181202

Ha szeretnél részt venni az utazáson és érdekelnek a további részletek, akkor add meg elérhetőségeid és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794

2092 Budakeszi,
Bianka utca 1.
BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794 - Magyar