ŐSZI ÉS TÉLI KIRÁNDULÁSOK / A JÉGBŐL FARAGOTT CSODAVILÁG - MAGAS TÁTRA

A JÉGBŐL FARAGOTT CSODAVILÁG - MAGAS TÁTRA

2019.01.12. - 2019.01.12.
A JÉGBŐL FARAGOTT CSODAVILÁG - MAGAS TÁTRA

Utasaink és mi szervezők is már tavaly elcsodálkoztunk azon, hogy Ótátrafüreden a jégszobrászok milyen gyönyörűséget alkottak! Több napig dolgoztak azon, hogy jégből kifaragják a Barcelonában található Sagrata Familia templom főbb elemeinek mását és ikonikus részleteit. Utazásunk leírása közben is találsz a tavalyi csodás faragásról és az üvegbetétekről fotót. 

 
A JÉGKATEDRÁLIS története 2014-re nyúlik vissza. A jégfaragások megteremtője a nagy sikerre való tekintettel azóta minden évben visszatérnek és természetesen minden évben valami újdonsággal rukkolnak elő.
 
Amikor ez a bejegyzés születik 2018. novembert írunk és még a hivatalos kiírás sem született meg, ám mi tudjuk, hogy az idei évben a kiválasztott épület a római Szent Péter Bazilika.
 
Mivel egy és megismételhetetlen ez a faragás így képeket még nem tudunk mutatni róla, de a tavalyi képek és eredmények alapján biztosak vagyunk benne, hogy egy újabb csodát fognak alkotni a jégfaragók!
 
A tavalyi alkotáshoz több mint 190 tonna jeget használtak fel, ami durván 1400 jégtömböt jelent és ha megnézzük a római Szent Péter Bazilikát, akkor szerintünk borítékolható,  hogy az idei évben a felhasznált jég mennyiségével is rekordot fognak dönteni a szobrászok.
 
Az alkotást egyébként hűtött kupolák alatt védik az olvadástól, tavalyi látogatásunkkor meglepő módon, de kinn a süvítő szélben hidegebb volt, mint a kupolák alatt! 
 

De akkor lássuk, hogy milyen programmal készülünk Neked, ha eljössz velünk a Jégkatedrálishoz?!


PROGRAM 

Budapestről indulva, az M2-es úton Besztercebányán áthaladva érkezünk meg Ótátrafüredre, ahol a Jégkatedrális programja vár minket. Az utazás ideje alatt rövid pihenőket iktatunk be. Érkezés a délelőtti órákban a Tátra egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Ótátrafüredre. A Tarajkára a fogaskerekű kisvasút visz fel minket, ahol szabad program keretében mindenki megtekintheti a hűtött kupolák alatt tartott jégből faragott alkotásokat. 

ótátrafüred jégkatedrális magas tátra utazzbusszal

Miután visszatérünk a hegyről, autóbuszra szállunk és ellátogatunk a közeli Csorba tóhoz, ami a Tátra déli részének 2. legnagyobb tava. Szabad prorgam keretében körbejárhatjuk a tavat, kellemes és hangulatos sétát teszünk a várhatóan havas, téli hangulatot sugárzó környezetben. 

Várhatóan Budapestre 22-23 óra között érkezünk meg, az útközbeni megállóhelyek függvényében. Az időjárás és az előre nem várt körülmények fellépése miatt a program változtatásának jogát fenntartjuk!


RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj a buszos utazás költségét tartalmazza. A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:

-           utasbiztosítást, melyet online kötünk meg 

-           az ebédet és/vagy a napközbeni étkezést

-           TARAJKA-val való közlekedésre szóló jegyet

 

FELNŐTT:  9.990 Ft / fő

GYERMEK: 8.990 Ft / fő ( 12 éves kor alatt )

CSALÁDI KEDVEZMÉNY igényelhető!

Kérjük, ha családként vennének részt az utazáson, akkor azt a foglaláskor jelezzék nekünk ( akár már  1 gyerkőc esetén is! ) 

és nem utolsó sorban MINDEN UTASNAK egy különleges ajándékkal készülünk az útra! 

Tarajka felvonó jegyára: 11 euro / fő 


FONTOSABB RÉSZLETEK

Időtartam: 1 nap

Indulás: 2018. december 16. - vasárnap  kora reggeli órákban  

Érkezés Budapestre: 2018. december 16. vasárnap késő esti órákban


 

CSATLAKOZÁS PONTOK

Budapest Planetárium - indulás 

Előre egyeztetett helyszínen a kirándulás útvonalán, azaz M2 autópálya vonalán

( kérjük, a jelentkezéskor a felszállási pontot jelöld meg nekünk ) 


BIZTOSÍTÁS

Az utazásra javasoljuk biztosítás kötését. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlatát a foglalási szándék jelzése után a visszaigazoló ajánlattal együtt küldjük meg e-mailen.


FOGLALÁS 

Foglalási szándékod itt a weboldalon az oldal alján található űrlap kitöltésével küldheted el nekünk. 


FIGYELEM! 

A foglalási űrlap kitöltése nem jelent végleges foglalást és fizetési kötelezettséget. Az űrlapon megjelölt adatokkal elkészítünk Neked egy AJÁNLATOT, amit elküldünk az általad megadott email címre, foglalásodat pedig az ajánlatban szereplő adatok és információk alapján tudod véglegesíteni. 


KEDVEZMÉNY

Ha erre az útra nem tudsz velünk tartani, ám örömmel olvasnál új útjainkról, akkor írtakozz fel hírlevelünkre, ahol most kedvezmények is várnak Téged jövőbeni utazásainkra! >>>> Hírlevél feliratkozás ITT! 


Ha szeretnél tőlünk ajánlatot kapni az utazásra, akkor görgess lejjebb!!!

 

JÉGKATEDRÁLIS - JÉGORSZÁG a MAGAS TÁTRÁBAN - kirándulás - utazási jelentkezés MTJK190112

Ha szeretnél részt venni az utazáson és érdekelnek a további részletek, akkor add meg elérhetőségeid és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794

2092 Budakeszi,
Bianka utca 1.
BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794 - Magyar