Bemutatkozás

Bemutatkozás

Lássunk néhány gondolatot akkor rólunk! :-)

Szeretnénk, ha látnád, utazásod szervezésében és egy kellemes út megvalósításában jó kezekben vagy! 

Csapatunk több éve dolgozik az idegenforgalomban. Szervez és bonyolít le, valósít meg belföldi és külföldi utakat egyaránt. Ismerjük azok problémáját, akik utazás előtt állnak és oldottunk már meg olyan problémákat is, amelyeket út közben kellett kezelni. Azaz, nem csak az előkészítésben, a programok leírásában, hanem a konkrét megvalósításban is részt vettünk.Meséljünk magunkról? :-)

Mi, szívesen tesszük, sőt nagyon fontosnak is érezzük! Elmondjuk miért! 

 

Nekünk fontos, hogy lásd, csapatunk szakmailag felkészült és fontos, hogy pontosan tudd mi az, amiben szinte azonnal tudunk segíteni Neked. Amiben nem tudunk Neked azonnal segíteni, abban is igyekszünk Téged ellátni információkkal, hol is kapsz a kérdésedre választ. Tehetjük ezt épp azért, mert ami utazás, abban mi otthon vagyunk. 

 

 SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT A CSAPAT
 

Szeretnénk, ha látnád, utazásod szervezésében és egy kellemes út megvalósításában jó kezekben vagy! Csapatunk több éve dolgozik az idegenforgalomban. Szervez és bonyolít le, valósít meg belföldi és külföldi utakat egyaránt. Ismerjük azok problémáját, akik utazás előtt állnak és oldottunk már meg olyan problémákat is, amelyeket út közben kellett kezelni. Azaz, nem csak az előkészítésben, a programok leírásában, hanem a konkrét megvalósításban is részt vettünk.

 

 ÉLMÉNYEKET TEREMT NEKED CSAPATUNK

Miért utaznak az emberek? Tulajdonképpen szinte mindenki másért.  A legtöbben emlékeket, élményeket gyűjtenek, mások gasztronómiai túrákat tesznek, van akit az emberek, másokat a kultúra érdekel, van aki nyelvet tanulna, más a gyerekeknek mutatja meg a nagyvilágot, amiről a könyvekben tanul, a szerelmesen közös emlékeket gyűjtenek és vannak, akik csak némi kikapcsolódásra vágynak. Sőt, biztosak vagyunk benne, hogy a lista végtelen és szinte sosem lehet teljessé tenni, mert mindig születik újabb és újabb ok a fejekben, ami miatt buszra ülünk, repülőre szállunk vagy autóba ülünk és nekivágunk a nagyvilágnak. 

 

 ÚTJAINK FOLYAMATOSAN MEGÚJULNAK  

Az általunk szervezett utakon az egyik célunk az, hogy mindent szervezetten, a leírásnak megfelelően teljesítsünk. Ám minden úton akad valami újdonság, ami még színesebbé tudja tenni a programot. Mi ezekre az újdonságokra nyitottak vagyunk és következő programjainkba lehetőség szerint igyekszünk ezeket beépíteni, így szezonról - szezonra mindig elő tudunk rukkolni valami újdonsággal, ami ugyanazt az utat is színesebbé tudja tenni. Mert nekünk az a fontos, hogy az élmény, mindig élmény maradhasson és az élményt minél több emberhez juttathassul el.

 

Bízunk benne, hogy ezek a dolgok, Neked is fontosak, mert akkor nincs más hátra, csak nézz körül az általunk szervezett utak között és gyere, utazz velünk!

Jelenleg kiemelt úticéljainkért kattints a képre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapozz bele fényképgyűjteményünkbe!

Kalandozz velünk egy picit a korábbi utazásaink között >>>>>>>>> FOTÓK ITT!  Elérhetőségek

BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794

2092 Budakeszi,
Bianka utca 1.
BUS TOURS - www.utazzbusszal.hu Eng.szám: U- 001794 - Magyar